070 - 416 29 90
info@ammerlaanbelastingadviseurs.nl
Bereken uw route

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid / corporate responsibility

Ammerlaan Belastingadviseurs zet zich vele jaren actief in voor de samenleving door middel van ondersteuning van activiteiten die bijdragen aan onderwijs, sport, cultuur en ontwikkeling van vaardigheden. Zo hebben wij financiële ondersteuning geboden aan onder andere:

Make-A-Wish Foundation
Make-A-Wish gelooft in de kracht van een wens. Daarom vervult Make-A-Wish de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. De Wish Journey, van naar het moment toeleven tot onvergetelijke herinneringen achteraf, helpt kinderen zich te wapenen tegen hun ziekte. Het brengt families bij elkaar. En het verandert het leven van iedereen die er een rol in speelt.

https://makeawishnederland.org/


De Mondriaan Businessclub                                                                         
De Mondriaan Business Club van het Gemeentemuseum Den Haag is voor elk bedrijf met hart voor cultuur én hart voor de stad. Met een optimistische en ondernemende instelling werkt het Gemeentemuseum Den Haag aan indrukwekkende tentoonstellingen en bijzondere projecten om een breed publiek kunst te laten ontdekken.

https://www.gemeentemuseum.nl/nl/museum/zakelijke-partnerships/mondriaan-business-club


TU Delft Global Scholarship Fund
Voor bijzonder getalenteerde studenten van buiten de EU is het vaak niet haalbaar om een ingenieursdiploma te halen aan een topuniversiteit zoals de TU Delft. Speciaal voor hen hebben de TU Delft en het Universiteitsfonds Delft excellentiebeurzen ingesteld in de vorm van het Delft Global Scholarschip Fund.

https://www.tudelft.nl/en/delft-university-fund/education/delft-global-scholarship-fund/


Haags Historisch Museum
Het Haags Historisch Museum: niet alleen de plek waar de geschiedenis van Den Haag tot leven komt, maar ook letterlijk een historische plek. In het pand waar ooit de schutters van het Sint-Sebastiaansgilde bijeenkwamen, vind je nu de schatten uit de historie van de stad. Bijzondere schilderijen en bewonderingswaardige voorwerpen vertellen het verhaal van Den Haag.

https://www.haagshistorischmuseum.nl/


Muzee Scheveningen
Muzee Scheveningen vormt, documenteert, beheert en onderhoudt een cultuurhistorische collectie (het cultureel erfgoed van Scheveningen) en een natuurhistorische collectie (collectie zeebiologie). Deze collecties worden voor een breed publiek ontsloten via een permanente presentatie, tijdelijke tentoonstellingen, educatieve programma’s, publicaties en diverse publieksactiviteiten.

https://www.muzeescheveningen.nl


Schollenpop
Schollenpop is een gratis toegankelijk jaarlijks terugkerend popfestival op het Zuiderstrand te Scheveningen. Doelstelling van de stichting is om in de programmering een aantal regionale bands  mee te nemen zodat zij een kans krijgen zich op een groot podium met professioneel geluid en licht te laten zien, en horen, aan een groot publiek.

http://www.schollenpop.nl/


Stichting Noordster Terug Op Scheveningen
Met het project Noordster Terug op Scheveningen wordt het m.s. Aurora van Rederij Groen teruggebracht in de oorspronkelijke staat waarin de logger in 1950 als SCH 236 Noordster in de vaart kwam. Het is een van de laatste haringloggers die op Scheveningen werden gebouwd en waarmee jarenlang zowel de vleet- als trawlvisserij werd beoefend.

https://www.sch236.nl/