070 - 416 29 90
info@ammerlaanbelastingadviseurs.nl
Bereken uw route

Junior Belastingadviseur (m/v)

Terug naar overzicht

Wat ga je doen?

Als Junior Belastingadviseur ontwikkel je je als adviseur en generalist in de volle breedte van het fiscale werkveld. Door on-the-job training leer je de fiscale praktijk van onze opdrachtgevers kennen. Vanaf de eerste dag start je fiscale carrière en ga je werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je komt in aanraking met uiteenlopende cliëntvraagstukken en je krijgt de nodige vrijheid en begeleiding van meer ervaren collega’s, zowel voor het opdoen van vakkennis als praktische (advies) vaardigheden. De advieswerkzaamheden worden in teamverband uitgevoerd bij een grote variëteit aan cliënten.

 

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie. Je hebt 2-5 jaar ervaring en bent vaktechnisch breed geïnteresseerd en haalt daarmee plezier uit werken in een brede praktijk. Met jouw uitstekende sociale vaardigheden en analytisch vermogen ben je in staat een langdurige cliëntrelatie op te bouwen. Tevens verwachten wij dat je representatief bent, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, teamgeest en open staat voor de fiscale problematiek van de ondernemer.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een op samenwerking gerichte en stimulerende werkomgeving. Naast een uitdagende en fijne werkomgeving is er tijd voor ontspanning (we organiseren geregeld activiteiten om elkaar beter te leren kennen) en is er oog voor een goede werk-privé balans.

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij de nodige uitdagingen in een samenwerking gerichte en stimulerende werkomgeving. Als jij op zoek bent naar een no-nonsense organisatie met dito collega’s, waar je jezelf kunt ontwikkelen als persoon en financieel professional ben je bij ons op de juiste plaats. Wij bieden je volop mogelijkheden om je persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven door het aanbieden van interne en externe opleidingen.

Onze organisatie

Kwaliteit van ons advies is de sleutel tot ons succes. Deze kwaliteit blijkt onder andere uit het hoge opleidingsniveau van onze medewerkers. Door het aanbieden van een afwisselende en uitdagende werkomgeving en het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen, blijven onze medewerkers zich ontwikkelen. Onze dienstverlening is vooral gericht op middelgrote ondernemingen en hun aandeelhouders. Cliënten zijn zowel nationaal als internationaal actief.

Interesse of wil je meer weten?

Voor nadere informatie over de functie neem je contact op met Hans Ammerlaan RA RB op telefoonnummer 070-4162985 of 06-53327032 of mail je motivatie en CV naar hans.ammerlaan@ammerlaanbelastingadviseurs.nl

Solliciteren op deze functie

Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail met CV naar hans.ammerlaan@ammerlaanbelastingadviseurs.nl