070 - 416 29 90
info@ammerlaanbelastingadviseurs.nl
Bereken uw route

Junior belastingadviseur / aangifte medewerker (32 - 40 uur)

Terug naar overzicht

Wat ga je doen?

Ter versterking van ons fiscale team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken allround belastingadviseur met affiniteit met de aangiftepraktijk. Onze relaties zijn overwegend vermogende particulieren en DGA’s  Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van (complexe) aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, het controleren van belastingaanslagen, het opstellen van bezwaarschriften en het aanvragen/wijzigen van voorlopige aanslagen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Je onderhoudt zelfstandig contacten met cliënten en signaleert adviesmogelijkheden. Daarnaast lever je ondersteuning op het gebied van overige fiscale advisering, waaronder het voorbereiden en opstellen van financiële planningen en aangiften erf- en schenkbelasting. Tevens zal je betrokken worden bij de werkzaamheden van onze multi family office (zie ook www.familyofficedenhaag.nl).

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je een afgeronde HBO opleiding of vergelijkbaar niveau en heb je minimaal vijf jaar werkervaring binnen de aangiftepraktijk. Met jouw uitstekende sociale vaardigheden en analytisch vermogen ben je in staat duurzame cliëntrelaties op te bouwen.

Wat bieden wij jou?

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een leuke, afwisselende baan in een prettige en collegiale werksfeer. Naast een prettige werkomgeving is er tijd voor ontspanning. We organiseren geregeld activiteiten om elkaar beter te leren kennen, is er oog voor een goede werk-privé balans en op kantoor is er o.a. een sportruimte aanwezig.

Onze organisatie

Kwaliteit van ons advies is de sleutel tot ons succes. Deze kwaliteit blijkt onder andere uit het hoge opleidingsniveau van onze medewerkers. Door het aanbieden van een afwisselende en uitdagende werkomgeving en het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen, blijven onze medewerkers zich ontwikkelen. Onze dienstverlening is vooral gericht op middelgrote ondernemingen en hun aandeelhouders. Cliënten zijn zowel nationaal als internationaal actief.

Interesse of wil je meer weten?

Voor nadere informatie over de functie neem je contact op met Hans Ammerlaan RA RB op telefoonnummer 070-4162985 of 06-53327032 of mail je motivatie en CV naar hans.ammerlaan@ammerlaanbelastingadviseurs.nl

Solliciteren op deze functie

Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail met CV naar hans.ammerlaan@ammerlaanbelastingadviseurs.nl