070 - 416 29 90
info@ammerlaanbelastingadviseurs.nl
Bereken uw route

Financieel Medewerker Den Haag (minimaal 24 uur)

Terug naar overzicht

Wat ga je doen

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken financieel medewerker. Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor een uiteenlopende klantenportefeuille. Je bent voor hen een eerste aanspreekpunt en zorgt voor de optimale verwerking van de financiële gegevens. Je stelt rapportages en jaarrekeningen op en verzorgt de aangiften btw-, vennootschaps- en inkomstenbelasting. Je onderhoudt zelfstandig contacten met cliënten en rapporteert direct aan de directie. Tevens zal je betrokken worden bij de werkzaamheden van onze multi family office (zie ook www.familyofficedenhaag.nl).

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over HBO werk- en denkniveau in de financiële richting en heb je minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Wij verwachten tevens dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en prima in staat bent om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.

Wat bieden wij jou?

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een leuke, afwisselende baan in een prettige en collegiale werksfeer. Naast een prettige werkomgeving is er tijd voor ontspanning. We organiseren geregeld activiteiten om elkaar beter te leren kennen, is er oog voor een goede werk-privé balans en op kantoor is er o.a. een sportruimte aanwezig.

Onze organisatie

Kwaliteit van ons advies is de sleutel tot ons succes. Deze kwaliteit blijkt onder andere uit het hoge opleidingsniveau van onze medewerkers. Door het aanbieden van een afwisselende en uitdagende werkomgeving en het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen, blijven onze medewerkers zich ontwikkelen. Onze dienstverlening is vooral gericht op middelgrote ondernemingen en hun aandeelhouders. Cliënten zijn zowel nationaal als internationaal actief.

Interesse of wil je meer weten?

Voor nadere informatie over de functie neem je contact op met Hans Ammerlaan RA RB op telefoonnummer 070-4162985 of 06-53327032 of mail je motivatie en CV naar hans.ammerlaan@ammerlaanbelastingadviseurs.nl

Solliciteren op deze functie

Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail met CV naar hans.ammerlaan@ammerlaanbelastingadviseurs.nl