070 - 416 29 90
info@ammerlaanbelastingadviseurs.nl
Bereken uw route

Ervaren Belastingadviseur

Terug naar overzicht

Wat ga je doen

Ter versterking van ons fiscale team zijn wij op zoek naar een ervaren fiscalist. Je werkt als adviseur in de volle breedte van de nationale fiscale praktijk, optimaliseert (complexe) belastingaangiften, denkt mee over fiscale vraagstukken en ontwikkelingen, je begeleidt overnames en je assisteert bij de estate planning. Tevens zal je betrokken worden bij de werkzaamheden van onze multi family office (zie ook www.familyofficedenhaag.nl). Met jouw uitstekende sociale vaardigheden en analytisch vermogen ben je in staat duurzame cliëntrelaties op te bouwen.

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie. Je hebt 10 jaar werkervaring in een algemene praktijk. Wij verwachten tevens dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, een teamplayer bent en open staat voor de fiscale problematiek van de opdrachtgever.

Wat bieden wij jou?

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij de nodige uitdagingen in een op samenwerking gerichte en stimulerende werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Het ontwikkelen en op peil houden van fiscale kennis wordt gestimuleerd.

Naast een prettige werkomgeving is er tijd voor ontspanning. We organiseren geregeld activiteiten om elkaar beter te leren kennen en is er oog voor een goede werk-privé balans.

Onze organisatie

Kwaliteit van ons advies is de sleutel tot ons succes. Deze kwaliteit blijkt onder andere uit het hoge opleidingsniveau van onze medewerkers. Door het aanbieden van een afwisselende en uitdagende werkomgeving en het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen, blijven onze medewerkers zich ontwikkelen. Onze dienstverlening is vooral gericht op middelgrote ondernemingen en hun aandeelhouders. Cliënten zijn zowel nationaal als internationaal actief.

Interesse of wil je meer weten?

Voor nadere informatie over de functie neem je contact op met Hans Ammerlaan RA RB op telefoonnummer 070-4162985 of 06-53327032 of mail je motivatie en CV naar hans.ammerlaan@ammerlaanbelastingadviseurs.nl

Solliciteren op deze functie

Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail met CV naar hans.ammerlaan@ammerlaanbelastingadviseurs.nl