070 - 416 29 90
info@ammerlaanbelastingadviseurs.nl
Bereken uw route

Aangifte Medewerker Den Haag (minimaal 32 uur)

Terug naar overzicht

Wat ga je doen

Ter versterking van ons fiscale team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken aangifte-medewerker. Als aangiftemedewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van (complexe) aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, het controleren van belastingaanslagen, het opstellen van bezwaarschriften en het aanvragen/wijzigen van voorlopige aanslagen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Je onderhoudt zelfstandig contacten met cliënten en signaleert adviesmogelijkheden.

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je een afgeronde HBO opleiding of vergelijkbaar niveau en heb je minimaal vijf jaar werkervaring binnen de aangiftepraktijk. Wij verwachten tevens dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en prima in staat bent om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.

Wat bieden wij jou?

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een leuke, afwisselende baan in een prettige en collegiale werksfeer. Naast een prettige werkomgeving is er tijd voor ontspanning. We organiseren geregeld activiteiten om elkaar beter te leren kennen en is er oog voor een goede werk-privé balans.

Onze organisatie

Kwaliteit van ons advies is de sleutel tot ons succes. Deze kwaliteit blijkt onder andere uit het hoge opleidingsniveau van onze medewerkers. Door het aanbieden van een afwisselende en uitdagende werkomgeving en het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen, blijven onze medewerkers zich ontwikkelen. Onze dienstverlening is vooral gericht op middelgrote ondernemingen en hun aandeelhouders. Cliënten zijn zowel nationaal als internationaal actief.

Interesse of wil je meer weten?

Voor nadere informatie over de functie neem je contact op met Hans Ammerlaan RA RB op telefoonnummer 070-4162985 of 06-53327032 of mail je motivatie en CV naar hans.ammerlaan@ammerlaanbelastingadviseurs.nl

Solliciteren op deze functie

Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail met CV naar hans.ammerlaan@ammerlaanbelastingadviseurs.nl